CASA-analyse

Kwalitatieve verdunners

Reversed Osmose met UV toestel

Automatische afvulling

Geklimatiseerd transport

Geklimatiseerd transport

Strikte objectieve kwaliteitscontrole

Beide KI centra, te Ruiselede en te Olsene, beschikken over een gespecialiseerd labo, uitgerust met een computergestuurd toestel voor sperma-analyse (CASA), een automatische blistermachine en gespecialiseerde software voor bestellingen waar de wensen van elke klant nauwkeurig worden bijgehouden.

CASA-analyse

Het CASA-systeem meet de snelheid van de zaadcellen, de concentratie en de afwijkingen. Zo kan gewerkt worden met een vaste objectieve kwaliteitsgarantie!

Kwalitatieve verdunners

Daarnaast wordt er bij KI Clincke – TopGen KI gebruik gemaakt van toevoeging van de beste verdunners om de kwaliteit van het sperma te garanderen. Ook het water die hiervoor gebruikt wordt is van uitmuntende kwaliteit door een gespecialiseerd Reversed Osmose toestel met UV.

Automatische afvulling

We staan garant voor een nauwkeurige hygiënische afvulling door middel van een volautomatische afvul- en etiketteringsmachine.

Gespecialiseerde software

Onze software is volledig geoptimaliseerd om alles correct te organiseren. Hierbij staat ook de klant opnieuw centraal, wensen van de klant worden zorgvuldig bij gehouden in onze systemen.

Geklimatiseerd transport

Verder kan er gerekend worden op een correcte vlotte thuislevering door middel van geklimatiseerde voertuigen.