Eindberen sperma

KI Clincke–TopGen KI biedt aan de zeugenhouder een grote variatie van verschillende rassen en een grote waaier van verschillende topbloedlijnen, zodat aan de vraag van iedere zeugenhouder kan worden voldaan.

Alle beren worden bij KI Clincke–TopGen KI zorgvuldig uitgekozen met strenge selectievoorwaarden, rekening houdend met hun stamboom, creëren van unformiteit, individuele prestaties, exterieur, fokwaarden en gezondheidsstatus. Bovendien beschikken we ook over een groot aanbod PRRS-vrije beren in elk ras.

Hieronder vindt u een overzicht van onze eindbeerrassen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gepersonaliseerd beeradvies.

Onze eindberen


Belgische Pietrain

Bij KI Clincke – TopGen KI heeft u een ruime keuze uit beren van de beste fokkers van de Belgische Piétrain van zowel VPF als BelPi. We bieden een grote variatie van verschillende topbloedlijnen. Bovendien beschikt KI Clincke – TopGen KI over de grootste populatie aan Belgische Piétrain in België.


Belgische Pietrain-VPF

VPF, de Vlaamse Piétrain Fokkerij, is eind 2014 ontstaan uit de vzw Vlaams Varkens Stamboek.
VPF is uniek in België doordat iedere VPF beer die ingezet wordt in de praktijk, afgetest wordt. De senior beren worden na aftesting onderverdeeld in drie categorieën, predikaatberen: VPF OPTIMAL, VPF PREMIUM en VPF OPTIMAL PRIME.

Naast predikaatberen heeft KI Clincke – TopGen KI ook een ruime keuze uit jonge beloftevolle juniorberen van uitgeselecteerde fokkers.

Meer info: www.vpfo.be


Belgische Pietrain-BelPi

Begin 2015 werd het BelPi Piétrain fokprogramma opgestart. Door de doorgedreven professionele aanpak en investeringen in de modernste internationale fokkerij technologie wil BelPi de genetische vooruitgang van het Belgische Piétrainras verbeteren. Het BelPi fokprogramma is uniek in België door de inzet van voerstations voor individuele voeropname registratie en LMS meting voor de spier- en spekmetingen op levende dieren.

De focus binnen het BelPi fokprogramma ligt op een tyische volvlezige eindbeer, met extra aandacht voor de belangrijkste economische kenmerken: Groei, voederconversie, uniformiteit en vitaliteit.

We beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van BelPi-beren, die in drie categorieën onderverdeeld worden: BelPi – BelPi Plus en BelPi Excellent beren.

Meer info: www.belpigenetics.com


German Piétrain

KI Clincke – TopGen KI is een vaste exclusieve partner van German Genetic, bij ons heeft u de keuze uit een ruime stapel van German Piétrain beren.

Nakomelingen van de GERMAN PIETRAIN  onderscheiden zich door een mooie combinatie van en een hoge groei en een sterke conformatie. Het optimaal combineren van deze twee eigenschappen wordt mede mogelijk gemaakt door genomische selectie.

Meer info: www.german-pietrain.com


Duroc Hypor Magnus

Ook voor het smaaksegment kan KI Clincke – TopGen KI de perfecte beer aanbieden.

Bij de DUROC HYPOR MAGNUS draait alles om het lekkerste vlees, tegen de laagste kosten. De optimalisatie van de hoeveelheid intramusculair vet zonder dat de dieren vervetten, is het hoofddoel in de fokkerij.

Meer info: www.hypor.com


Hypor Maxter

Ook in het groeisegment is KI Clincke – TopGen KI actief, we zijn een vaste partner voor de aanlevering van Hypor eindberensperma, waar de HYPOR MAXTER deel van is.

De HYPOR MAXTER is zonder twijfel de snelst groeiende Piétrain beer ter wereld.

De combinatie van sterke nakomelingen en goede slachteigenschappen maakt de HYPOR MAXTER geschikt voor zowel de Belgische markt als voor export.

Nieuwe HYPOR MAXTER M3

De afgelopen jaren heet Hypor het fokdoel voor de Hypor Maxter M3 gericht op vlees, zonder de andere sterke punten van deze beer te verliezen. Meer groei en meer biggen per worp, maar boven alles staat deze nieuwe beer garant voor vleesrijke varkens.

Meer info: www.hypor.com


DB77

De DB77 is een zuivere, stressnegatieve beer uit de Pietrain-familie. Hij maakt indruk door zijn bespiering, zijn vitale biggen en door een extreem hoge groei.

De karkassen onderscheiden zich door geringe spekdikte en uitstekende spierdikte. Verder blinken ze uit door hun hoog intra-musculair vetgehalte.

Naast dit hebben ze een uitstekende voederconversie en een hoge groei.

Nakomelingen worden getest in een zeer omvangrijk testprogramma in Duitsland.

meer info: http://www.bhzp.de

 


MaxiMus

Met de MaxiMus beer haal je vast en zeker een uitstekend rendement uit je bedrijf. De MaxiMus beer staat voor drie keer de MAX.

De MAX in het kraamhok met een superieure vitaliteit en speengewichten.

De MAX in de vleesvarkensstal, met een hoge groeisnelheid, lage voederconversie en sterfte.

De MAX aan de haak, met een hoog slachtrendement en een goede klassering.

meer info: http://www.ra-se.com 


ExtreMus

meer info: http://www.ra-se.com 

Bestel uw sperma voor de middag

Bel één van onze twee vestigingen om uw bestelling door te geven.

KI Clincke Ruiselede
051 65 54 19
TopGen KI Olsene
09 388 61 65

Dezelfde dag geleverd in héél België

Uw bestelling wordt voorzien van de juiste labels, ingepakt en vervoerd door middel van geklimatiseerd transport.

We leveren dezelfde dag in héél België.